Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele.
Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa jumatate de ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic, 2 ½ ore. Cand carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari; pentru supa, se pregatesc galuste din 2 oua si 3-4 linguri de gris. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cand supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite ¼ de lingura din compozitie. Cand toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si se pune patrunjel verde tocat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post