Supa Toscana (italiana)

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la pr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 1 carnat italian iute
  • 1 carnat italian normal
  • 1 carnat afumat cu usturoi
  • 9-10 cartofi noi
  • 1 cutie frisca lichida mica(473 ml)
  • 2 conserve de zeama de pui)
  • 1 frunza de Kale

Mod de preparare

Se taie cepele mici si se pun la prajit in ulei intr-o oala midie-mare pana se sticleste. Se curata carnatii de coaja (pielita) si se pun toti 3 la prajit peste ceapa. Apoi se zdrobeste usturoiul si se pune peste carnati. Se prajesc toate impreuna pana sunt bine prajite, dupa ce s-au rumenit bine se adauga cele 2 conserve de zeama de pui si inca vreo 2-3 cani de apa dupa care se pun cartofii taiat rondele. Se lasa la fiert si cand sunt gata se pune 3/4 din cutia cu frisca lichida si frunza de kale taiata mic. Se mai lasa vreo 3 min pe foc si apoi se stinge.
Se serveste calda cu paine.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors