Taiem cartofii cubulete. Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina
Taiem cartofii cubulete.
Prajim in untura ceapa taiata marunt. Daca s-a prajit ceapa o luam de pe foc si adaugam praful de boia si o diluam cu putina apa.
O punem inapoi pe foc si adaugam cartofii, amestecam, diluam cu apa si presaram cu sare si piper.
Intre timp taiem cubulete rosiile, feliem ardeii si le adaugam la supa, fierbem 2-3 minute fara capac, apoi acoperim oala.
Intre timp preparam aluatul cu ouale, faina si putina apa. Framantam bine si ungem marginile cu untura, taiem aluatul in forma de taitei.
Ii punem in supa in timp ce da in clocot si fierbem supa pana e gata.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de cruditati cu smantana
Sparanghel alb cu muschi crocant si sos
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
De cand am descoperit aici pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri...
Perisoare si oua posate in piure de spanacReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce