Supa macelarului

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 1 radacina
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 2 buchete conopida
  • 10 dkg mazare
  • 2 cartofi
  • 10 dkg carne de porc macinata
  • ½ ardei verde
  • ½ rosie
  • 2 linguri tarhon
  • maghiran
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.

Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.

Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.

Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.

Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita de vitel cu galuste

Varza cu carne bigos

Vinete impanate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors