Supa falsa

Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere. Presaram cu sare,

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 fir carnat afumat
  • 1/5 kg fasole verde
  • 1/5 kg cartofi
  • 3-4 foi de dafin
  • 200 gr faina
  • 1 pahar smantana

Mod de preparare

Taiem cartofii cubulete, iar fasolea verde o taiem in fasii de 2 cm in lungime si le punem la fiert in atata apa cat sa le acopere.

Presaram cu sare, adaugam foile de dafin si carnatul taiat rondele. Nu este necesar sa adaugam untura sau boia separat, sunt suficiente cele continute de carnat.

Amestecam 1 lingura de faina cu 1 pahar de smantana si ingrosam supa cand toate ingredientele sunt fierte.

Adaugam putin delicat sau cuburi pentru supa, daca este necesar.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Tarta cu spanac

Rulada de miel cu spanac

Salata de spanac cu somon afumat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere