Supa din rasol de vita

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 3 l apa
  • sare; pentru galuste: 2 oua
  • 3-4 linguri gris

Mod de preparare

Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia cu grija toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa 1/2 ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic 2 1/2 ore. Cind carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari. Se pregatesc galustele din cele 2 oua si 3-4 linguri gris. Se separa albusurile de galbenusuri, se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cind supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite un sfert de lingura din compozitie. Cind toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si presara patrunjel verde tocat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors