Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de or
Rasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si dupa inca o jumatate de ora de fierbere se potriveste la gust de sare. Se lasa apoi la fiert aproximativ 3 ore. Se scoate apoi rasolul si se aseaza pe o farfurie si se serveste supa cu galuste sau taietei.
Atat rasolul cat si supa se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Supa de rosii cu galuste
Ciorba de burta
Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios