Supa din carne de pui

Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se fac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se tine puiul pe flacara dupa ce s-a golit de intestine si de maruntaie, se spala in multa apa rece si se pune la fiert cu multa apa. Spumuirea se face des, iar dupa ce supa devine limpede, se adauga zarzavatul si ceapa curatate si spalate. Se fierbe totul la foc mic doua ore, dupa care se scoate puiul, se curata de oase, se pune carnea in supa, iar zarzavatul se trece prin sita. Supa se mai fierbe o jumatate de ora impreuna cu piureul de legume si cu sarea necesara. Se ia oala de pe foc si se lasa supa sa se raceasca putin.
Se serveste cu verdeata deasupra si putin piper macinat pus direct in farfurie.

retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de spanac

Supa de pui cu galuste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors