Supa din carne de gaina cu taitei

Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de gaina - 700 g
  • taitei de casa - 250 g
  • morcovi - 150 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • telina radacina - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper boabe dupa gust
  • 3 cuburi MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in apa cu sare (2 l) si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina, cuburile MAGGI si piperul boabe. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot in alt vas si se folosesc la alt preparat. Taiteii se fierb in apa cu sare, se trec sub jet de apa rece si se introduc in supa.

Supa din carne de gaina cu taitei se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

 

 


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors