Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate. Adaugam o
Curatam pestele cu atentie, se despica la sira spinarii, iar capul, coada, sira spinarii se fierb in apa sarata timp de 1 ora si jumatate.
Adaugam o ceapa rosie taiata rondele, iar dupa inca o jumatate de ora de fierbere totul se paseaza. Se pune din pe foc se adauga condimentele si bucatile de peste dezosate si fierbem foarte incet timp de 10 minute. Adaugam smantana din belsug si servim cu cateva picaturi de zeama de lamaie si rondele de lamaie.
Alte retete reteta de ciorba
Ciorba de perisoare
Ciorba radauteana
Ciorba de vacuta
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post