Supa de perisoare a la grec

Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper. Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 2 cesti de orez
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri de unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • sucul de la 1 lamaie

Mod de preparare

Amesteci carnea tocata cu orezul ales si spalat, ceapa tocata marunt, albusul de ou, sare si piper.

Cu mana usor umezita, formezi perisoare mici, pe care le tavalesti prin patrunjel tocat fin.

Punem apa la fiert intr-o oala de 2 I impreuna cu unt si sare.

Cand clocoteste apa pui cu grija perisoarele si le lasi sa fiarba la foc mic.

Lasi apoi 5 minute sa se racoreasca.

Se bat ouale ca pentru o omleta, apoi adaugi treptat sucul stors de la o lamaie. Adaugi supa fierbinte, putin cate putin, batand continuu cu telul.

Torni treptat supa dreasa in oala cu perisoare, amestecand cu grija, ca sa nu sfarame perisoarele.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors