Supa de pasare

Se fierbe gaina intreaga in apa rece cu ceapa tocata pe jumate.Se curata de spuma si se lasa sa fiarba fara capac,pe foc foarte mic,ca sa nu fiarba cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gaina
  • o ceapa mare
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Se fierbe gaina intreaga in apa rece cu ceapa tocata pe jumate.Se curata de spuma si se lasa sa fiarba fara capac,pe foc foarte mic,ca sa nu fiarba cu clocote mari.Cand carnea este fiarta,se scoate gaina cu lingura cu gauri,se pune pe o farfurie la caldura,iar supa se serveste,ca si supa de vaca,cu galuste,taitei sau zdrente.Carnea de pasare se serveste cu un sos penru carne,sau cu mujdei.
Fierbinte

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors