Supa de mazare si afumatura este o ciorba de legume cu carne traditionala si delicioasa. Intr-o oala mare se pune la fiert afumatura cu foile de dafin.
Supa de mazare si afumatura este o ciorba de legume cu carne traditionala si delicioasa. Intr-o oala mare se pune la fiert afumatura cu foile de dafin in 3 litri de apa,cam doua ore si jumatate.
Scoate afumatura,las-o sa se raceasca si rupe bucatile de carne pe care le pui inapoi in supa.
Adauga mazarea verde uscata,cartofii taiati cuburi si cimbru si fierbe pana e fiarta mazarea.
Intr-o tigaie caleste ceapa,morcovul,usturoiul si telina.
Adauga untul si zaharul si lasa sa se caremelizeze.
Pune-le in supa si mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se sareaza si se pipereaza.
Supa de mazare si afumatura se serveste cu putin otet balsamic.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post