Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toa
Carnea se spala, se usca si se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga apa, sarea si se fierbe. Se curata ceapa, patrunjelul si telina, toate se adauga la supa. Carnea se fierbe o jumatate de ora, iar spuma produsa la suprafata se indeparteaza constant. Oala se acopera lasand loc pentru evaporarea aburilor. Morcovii se curata si se taie rondele. Gulia se taie cuburi. Carnea, ceapa si patrunjelul se scoate din oala, si supa se strecoara. Legumele pregatite si mazarea verde impreuna cu conopida desfacuta pe bucati si fasolea verde taiata se adauga la supa strecurata, si se fierbe 15 minute. Carnea fiarta se taie bucati si se adauga inapoi la supa. Asmatuile se spala si se taie marunt.
Supa gata preparata se condimenteaza cu sare, piper si sos de soie, si se serveste presarat cu asmatui.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba urzici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post