Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare.
Pentru supa de carne traditionala carnea scoasa din supa poate fi servita impreuna cu aceasta, sau poate fi folosita la prepararea diferitelor feluri de mincare. Pentru supa se poate lua orice fel de carne, precum si rasol din spate, rasol din fata si rasol din picior. Carnea se spala, se pune in oala (oasele se vor sparge in cateva locuri), se toarna peste ea apa rece, se acopera oala cu un capac si se pune la foc iute pentru ca sa dea repede in clocot, apoi se regleaza focul in asa fel incit sa fiarba incet. Spuma care se formeaza la fiert se ia cu lingura de spuma, iar grasimea care se ridica la suprafata se foloseste la prajit ceapa si zarzavatul; daca grasimea nu se scoate, ea se descompune sub actiunea indelungata a caldurii si da supei un gust de seu. Dupa 1-1 1/2ore de cand a dat in clocot, se adauga sarea. Cand carnea este gata, se scoate din supa, se pune in alt vas, iar supa se strecoara. Supa de carne se poate fierbe si cu zarzavat. In acest caz, dupa ce supa s-a spumat, se adauga morcovi, patrunjel si ceapa curatate si spalate. Legumele (in afara de ceapa) fierte in supa se pot folosi la diferite salate.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post