Supa de carnati

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 linguri untura de porc
  • 2 cepe
  • 500 – 600 g carnati picanti de porc
  • 1 morcov mai mare
  • 1 telina
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 250 g fasole alba
  • 250 g porumb boabe congelat
  • sare
  • chimen
  • galuste

Mod de preparare

Fasolea alba inmuiata in ajun se fierbe o ora. Ceapa taiata marunt se prajeste, se adauga carnatii taiati felii si se lasa sa se prajeasca pana raman aproape pe sec.

Se adauga rondele de morcov, cuburi de telina, se calesc impreuna. Se da un praf de sare pentru ca este destul de sarat carnatul. Daca nu este suficient de aromat, se adauga chimen, se stinge cu supa de legume.

Se potriveste gustul cu piper. Cand morcovul este moale, se adauga fasoalea fiarta, boabele de porumb, se amesteca, se fierbe 5 minute. Cand este aproape gata, se adauga galuste sau frecatei.
Alte reteta ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba loboda

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors