Supa de burta din Nyirtelek

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem fel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-kg de burta
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 radacini de patrunjel
  • 1 pahar de smantana
  • 2 linguri de Delikat
  • 1 lamaie
  • foi de dafin
  • 2 fire de telina
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Curatam burta si o oparim cu apa sarata si cu otet. Apoi, asezonam cu Delikat si o fierbem pana se inmoaie. Apoi scoatem burta din supa si o taiem feliute. In zeama in care a fiert burta, fierbem morcovii si patrunjelul, apoi adaugam burta si condimentele.


Ciorba de burta se serveste cu ingroseala de smantana, ornata cu rondele de lamaie si smantana cu usturoi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors