Supa de bibilica cu castane

Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bibilica (de aprox. 1 kg)
  • 300 g morcovi
  • 200 g napi
  • 100 g ceapa rosie
  • 100 g ciuperci
  • usturoi
  • sare
  • foi de dafin
  • cimbru
  • boabe de ienupar
  • 1 albus de ou
  • 2 dl frisca
  • 100 g castane
  • 20 g faina

Mod de preparare

Punem bibilica curatata, impreuna cu zarzavaturile taiate si ceapa, intr-o tava, asezonam ca sare, piper, cimbru, apoi prajim la foc puternic. Bibilica prajita o punem intr-o oala, oala o umple cu apa rece, punem foi de dafin. Supa o amestecam pana da in clocot, apoi o fierbem timp de aprox. 2 ore pe foc mic, daca e necesar mai asezonam, dupa care o luam de pe foc, iar dupa 1/4 de ora o strecuram. Dam jos carnea de pe os, indepartam pielea, apoi o taiem in cubulete egale. Preagatim o ingrosala din castanele pisate, putina faina si frisca, o punem in supa si o fierbem.
Alte retete recomandate:

Supa de rosii

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors