Se spala gaina sau puiul, se spumeaza de spuma dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si se taie cuburi si daca se dore
Se spala gaina sau puiul, se spumeaza de spuma dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si se taie cuburi si daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi; cit fierb legumele cu puiul se fac galustele: se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul - cum se spune in popor in ploaie - si dupa ce s-a format un aluat mai gros se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand a fiert pe jumatate zarzavaturile, se ia cu varful linguritei din compozitia pe care am facut-o si se pune in oala galustele; dupa ce au fiert bine, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi si cu un pic de piper si zeama de lamaie, pentru cine doreste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post