Se fierbe obisnuit o supa. Se strecoara lichidul si se pune in alt vas pe foc mic. Intre timp, se pregateste aluat pentru o foaie de taitei din: 1
Se fierbe obisnuit o supa. Se strecoara lichidul si se pune in alt vas pe foc mic. Intre timp, se pregateste aluat pentru o foaie de taitei din: 1 ou, 2 linguri cu apa calduta, faina, un virf de cutit de sare si 3-4 picaturi de otet. Se intinde aluatul si se taie in rondele cu un pahar mic (de tuica). Se taie morcovii in fisii subtiri (ca taiteii), lungi de 2 cm. Se iau 1-2 fisii mici de morcovi si se introduc prin mijlocul formelor de aluat. Cind supa clocoteste, se pun dintr-o data toate floricelele, se acopera si dupa 5 minute se inchide focul.
Supa se serveste decorata cu patrunjel verde
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post