Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai. Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se
Se curata gaina, se tine pe flacara pentru ca puful de pe ea sa se arda, apoi se freaca usor cu malai.
Gaina, golita de intestine si de maruntaie, se spala cu apa multa si se pune sa fiarba intr-o oala adinca cu apa rece.
Se spumuieste supa cind da in clocot, se pune la fiert zarzavatul curatat si spalat si se fierbe in continuare.
Cind carnea se poate consuma, se scoate gaina pe un platou, se scoate carnea de pe oase si se lasa pieptul deoparte.
Carnea se trece impreuna cu zarzavatul fiert prin masina de tocat, apoi se pune din nou la fiert in supa. Pieptul se taie cubulete mici si se pune in supa o data cu o lingura de unt, sare si un sos de faina cu apa rece.
Se fierbe supa inca o jumatate de ora, dupa care se drege cu ou si smintina si se serveste fierbinte, cu crutoane de piine prajita.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ciorba de vacuta
Ciorba de stevie cu smantana
Ciorba radauteana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post