Supa crema cu perisoare de pui

Hranitor si dietetic!!!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 bucata mica telina
  • 1 ceasca de supa concentrata
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 galbenus ou

Mod de preparare

Se curata zarzavaturile de coaja, se spala si se taie cubulete, apoi se pun la fiert cu cana de supa de pui, adaugand apa daca mai este nevoie, cat sa acopere zarzavatul, un praf de sare. Perisoarele se pregatesc amestecand carnea cu galbenusul, un praf de sare, un pic de patrunjel tocat fin. Se adauga in supa cand zarzavatul este aproape fiert, impreuna cu cuburile Maggi de legume. Dupa 10-15 minute, se opreste focul si se scurge cu grija supa, se scot perisoarele pe o farfuriuta. Se da la blender, zarzavatul, iar piureul se subtiaza cu supa ramasa, pana ajunge la consistenta potrivita. Se da la blender verdeata tocata cu un pic de ulei de masline si un pic de sare. Se serveste supa decorata cu perisoare si pasta de patrunjel. Este delicioasa! Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors