Supa brutarului

Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne. Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat. Dupa 10 minute de fierbe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr felii de paine
  • 1
  • 5 l zeama de carne
  • 1 ceapa rosie
  • chimion
  • 4 foi de dafin
  • 50 gr cascaval afumat razuit
  • 100 ml smantana
  • 50 gr unt
  • 4 felii paine prajita

Mod de preparare

Inmuiem painea si o punem la fiert in supa de carne.

Condimentam cu chimen, ceapa razuita, foi de dafin si cascaval afumat.

Dupa 10 minute de fierbere, zdrobim frunzele si le amestecam cu 100 ml de smantana si 50 gr de unt si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.

Servim in cani, cu cate o felie de paine prajita.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Salata de spanac cu branza

Musaca de ciuperci

Spaghetti cu rosii si ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors