Supa bors

Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr ceafa de porc
  • 4-5 morcovi
  • 2 sfecle
  • 3-4 radacini patrunjel
  • 1 gulie
  • 6-7 cartofi taiati cubulete
  • boia
  • piper
  • varza taiata fasii
  • varza acra
  • bulion
  • delicat
  • marar
  • usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 150 gr fasole uscata
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe.

Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.

Condimentam cu boia si piper si diluam cu supa de carne din care scoatem carnea si o taiem cubulete.

Dupa ce da in clocot adaugam varza taiata fasii, varza acra, bulionul, delicatul, mararul, usturoiul si frunzele de patrunjel. Diluam din nou cu supa de carne.

Dupa 5-10 minute, cand varza se inmoaie, ingrosam supa cu fasole uscata fiarta in prealabil.

Servim cu smantana si paine cu mustar.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Rulada de miel cu spanac

Ciuperci umplute

Mancare de mazare cu carne

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors