Supa ardeleneasca de pui clara

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert apro

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • 4 buc. cartofi
  • 3 buc. morcovi
  • 1 buc. ceapa medie
  • 1 buc. radacina de pastirnac
  • 200 gr. fidea
  • un pahar de lapte pentru servit

Mod de preparare

Intr-o oala se fierb puiul, cartofii si morcovii curatati, dar intregi, ceapa curatata si netaiata si pastirnacul. Se acopera si se lasa la fiert aproximativ o ora, spumind din cind in cind. Dupa ce au fiert si puiul si legumele, se strecoara zeama. Din legumele ramase se poate incropi o salata Boeuf insa cu carne de pui.
Fideaua se fierbe separat inainte de fiecare servire, in apa condimentata cu putina "Vegeta", se repartizeaza in fiecare farfurie o cantitate egala si se adauga lapte sau smintina dupa gust

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors