Gulas la ceaun

Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g spate
  • gat si pulpa de vita
  • 80 g ulei sau untura
  • 150 g ceapa rosie
  • 1 lingurita de boia
  • 2 catei usturoi
  • 200 g chimen
  • 1 - 1 buc ardei verde
  • rosie
  • sare
  • faina
  • ou pentru galuste
  • cartofi
  • frunze de telina
  • ardei iuti

Mod de preparare

Prajim in ulei carnea taiata bucati si ceapa si le diluam cu putina apa. Le fierbem acoperite cu un capac. Amestecam din cand in cand, iar cand apa s-a evaporat presaram cu boia si adaugam putina apa.

Presaram cu sare si adaugam usturoiul si chimenul. Cand carnea incepe sa devina moale, adugam cartofii taiati cubulete, ardeiul, rosia, ardeiul iute, frunzele de telina, turnam supa de oase deasupra si fierbem mai departe.

Intre timp preparam un aluat tare din ou si faina si formam galuste pe care le fierbem separat in apa cu sare.

La servire punem galustele in farfurie si turnam supa deasupra.

Decoram cu frunze de telina sau patrunjel. Servim cu ardei iuti.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors