Ciorba de perisoare este delicioasa, iar acum o poti pregati fara sa trebuiasca sa stai langa oala mereu, in noul Express Cooker.
Pentru prepararea perisoarelor se amesteca intr-un bol carnea tocata, orezul, o ceapa, 2 oua si mararul, se adauga sare si piper după gust, dupa care se formeaza bilute. Legumele ramase se toaca in cubulete mici http://www.top-shop.ro/bucatarie_casa/express_cooker.html impreuna cu 1.5 l de apa.
Se pune capacul, se pune aparatul in priza si se apasa butonul „Ciorba". Se lasa 30 minute la fiert, dupa care se adauga perisoarele, plus o cana de suc de rosii sau rosii proaspete tocate (pot fi oparite in prealabil pentru a se indeparta coaja daca e mai tare).
Se lasa din nou la fiert pana la terminarea programului si apoi se adauga jumatate de litru de bors (deja fiert), dupa gust. Dupa ce s-a pus borsul, se mai lasa la fiert timp de 5 minute. La final, se pune sare si leustean dupa gust.
! Tips:
Pentru ca perisoarele sa ramana intregi si sa nu se lipeasca de mana, puteti sa umeziti din cand in cand palmele cu apa rece.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grija la aburul fierbinte.
Serviti ciorba de perisoare calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post