Ciorba cu scarita de porc afumata

Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legum

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr scarita de porc
  • 500 ml bors de putina
  • 2 cepe
  • 1 buc ardei rosu
  • un morcov
  • 2-3 cartofi
  • un cuib de fidea
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • o legatura leustean
  • delicat si sare - dupa gust

Mod de preparare

Se opareste scarita de porc, iar intre timp se pun la fiert, intr-o oala separata, legumele tocate marunt. Se scoate scarita si se adauga peste legume lasandu-se la fiert impreuna. Se adauga uleiul, o lingura de delicat, se lasa inca aprox. 10-15 min, dupa care se adauga cartofii, taiati cubulete.

Cand cartofii sunt pe jumatate fierti, se adauga 2 linguri de bulion, se mai lasa 10 min la fiert si se adauga borsul dupa gust. Se mai lasa la fiert 10 min la fiert si se adauga fideaua si sarea dupa gust. Dupa 5 min. se stinge focul si se adauga leusteanul tocat.


Se serveste calda.

Alte retete recomandate:

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat Papricașul este o mâncare tradițională ungurească, asta...

Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala