Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in buc
Se fileteaza pestii, iar fileurile se taie in bucati. Se calesc prazul, feniculul, ceapa si usturoiul maruntite. Se adauga apoi rosiile taiate in bucati si pasta de tomate. Se amesteca bine apoi se pun in vas oasele de peste ramase de la filetare, taiate in bucati. Se adauga supa de peste si se lasa totul la fiert, la foc mic. Se curata de spuma, iar dupa 10 minute se adauga 1 legatura de patrunjel intreg, cimbrul, foile de dafin, semintele de fenicul, coaja de portocala, si sofranul. Se lasa totul la fiert aproximativ o ora, apoi se strecoara supa intr-un alt vas. Se pun cartofii curatati si taiati in cuburi in supa, ouzo-ul, sarea si piperul. Se mai fierbe supa 15 minute, dupa care se adauga bucatile de file de peste si scoicile.
Cand acestea din urma se deschid, se adauga patrunjelul ramas, tocat marunt si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote dupa care s epoate servi.Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Pulpe de pui la cuptor Muschi de porc la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post