Taitei de casa cu ou

Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • varf de cutit de sare

Mod de preparare

Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientelepana se formeaza un aluatelastic.
Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul.


Aluatul se ruleaza si se taie in fasii cat mai subtiri. Mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura Laurentiu (reteta ii apartine). Dar puteti folosi si un aparat pentru taietei. in asa fel vor iesi mai subtiri
Se folosesc proaspeti sau se lasa la uscat.


Se consuma fierti in apa cu sare si cu un sos la alegere.
Produsul recomandat de pe Kitchen Shop este facaletul Vitesse.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors