Supe de caise cu galuste de cocos

Prajim intr-o tigaie fulgii de cocos pana devin aurii. Fierbem laptele cu frisca, 3 dkg de , sare si vanilat. Presaram grisul in lapte si amestecand

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 dkg fulgi de cocos
  • 3 dl lapte
  • 1
  • 5 dl frisca
  • 3 dkg + 3 linguri de
  • Putina sare
  • 1 pachet vanilat
  • 12 dkg gris
  • 1 ou
  • 5 linguri zeama de lamaie
  • 1 dkg caise
  • Suc de struguri

Mod de preparare

Prajim intr-o tigaie fulgii de cocos pana devin aurii. Fierbem laptele cu frisca, 3 dkg de , sare si vanilat. Presaram grisul in lapte si amestecand continuu fierbem 2 minute. Apoi incorporam ouale batute spuma in grisul cu lapte. Formam galuste cu o lingurita inmuiata in apa de doua ori si le rotim in fulgii de cocos, pana la servire le punem deoparte. Fierbem caisele curatate in 4 dl de zeama de lamaie cu , le lasam sa se raceasca si le pisam cu mixerul. Adaugam restul de zeama de lamaie, sucul de struguri si punem crema la frigider 1 ora. Servim 3-3 galuste, turnam crema deasupra si presaram cu fulgii de cocos ramasi.
Alte retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Supa de rosii

Ciorba radauteana

Dovlecei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors