Supa verde cu stevie

Se curata verdeturile, se spala foarte bine in mai multe ape, apoi se taie in suvite si se calesc in 3/4 din cantitatea de grasime indicata. Se adauga

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. macris
  • 1/4 kg. stevie
  • o legatura patrunjel
  • 1/2 lingura faina
  • 100 gr. unt
  • 2 linguri smintina
  • un ou
  • sare
  • 1 1/2 l apa
  • 1/4 kg. spanac
  • 1 buc. salata verde
  • o legatura tarhon
  • 2 legaturi ceapa verde

Mod de preparare

Se curata verdeturile, se spala foarte bine in mai multe ape, apoi se taie in suvite si se calesc in 3/4 din cantitatea de grasime indicata. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pune 1 1/2 l apa fiarta sau supa de carne, sare si se fierb 30-40 min. Se drege cu ou si cu smintina.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de soia cu ciuperci

Reteta e dintr-o Carticica Practica cu preparate de post.

Drob de soia cu ciuperci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide