Supa vegetariana

Pentru supa vegetariana aveti nevoie de cartofi, telina, ardei, patrunjel praz, ceapa, morcovi, ulei, crutoane si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 1 telina
  • 2-3 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1-2 legaturi patrunjel
  • sare
  • piper
  • 10 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • crutoane

Mod de preparare

Supa vegeratiana este delicioasa si usoara. Pentru prepararea acestei retete vegetariana legumele se curata si se spala. Telina, radacina de patrunjel, morcovii si ardeii se taie cubulete, iar ceapa solzisori.  Se toarna uleiul in oala de supa, se adauga legumele si se calesc. Dupa ce s-au inmuiat se condimenteaza si se adauga prazul taiat rondele. Se toarna 3 l de apa, se acopera cu un capac si se lasa la fiert la foc mediu. Spre sfarsit se adauga cartofii culutele si se mai lasa la fiert. Se adauga patrunjelul tocat marunt, se acreste cu zeama de lamaie si se serveste cu crutoane de paine.


Supa vegetariana se serveste calda.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors