Supa ungureasca de ciuperci cu taitei

Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 150 g ciuperci
  • 1 nap mic
  • 1 morcov
  • 1 lingura de faina
  • 5 dl ulei
  • sare
  • piper
  • chimen
  • boia de ardei
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 1
  • 5 l supa de carne (din cubulet concentrat)

Mod de preparare

Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patratele marunte, morcovul si napul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se adauga supa de carne si se fierbebe pana de inmoaie ingredientele. Facem o prajeala aurie pe care o turnam in supa. Ca completare se pot adauga galuste cu unt.
Este o reteta usor de gatit!

Alte retete culinare recomandate

Salata de pui cu ciuperci

Ciorba de spanac

Ciulama de ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca...

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala