Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patr
Taiem ceapa rosie marunt, se prajeste in putin ulei, se adauga usturoiul strivit, apoi condimentam. Adaugam putina apa, apoi ciupercile taiate in patratele marunte, morcovul si napul si frunzele de patrunjel taiate marunt. Se adauga supa de carne si se fierbebe pana de inmoaie ingredientele. Facem o prajeala aurie pe care o turnam in supa. Ca completare se pot adauga galuste cu unt.
Este o reteta usor de gatit!
Alte retete culinare recomandate
Salata de pui cu ciuperci
Ciorba de spanac
Ciulama de ciuperci
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca...
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala