Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita chimen macinat.
Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Se incinge uleiul intr-o craticioara.
Se adauga faina si se amesteca continuu. Cand incepe sa devina maronie la culoare se adauga paprika si chimenul.
Se mai prajeste cam un minut si se ia jos de pe foc. Se adauga un polonic de apa fierbinte si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase.
Se pune inapoi pe foc si se adauga restul de apa. Se lasa sa fiarba, ca sa se ingroase.
.
Supa ungureasca de chimen se serveste cu crutoane. Crutoanele se fac dintr-o felie de paine, care se taie in cuburi si se usuca la cuptor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post