Se curata mazarea, se spala. Se curata si se spala morcovul, patrunjelul, se taie cuburi sau rondele, ceapa se foloseste intreaga, patrunjelul verde s
Se curata mazarea, se spala. Se curata si se spala morcovul, patrunjelul, se taie cuburi sau rondele, ceapa se foloseste intreaga, patrunjelul verde se clateste si se taie marunt.
Mazarea, morcovii, patrunjelul si ceapa se pun la fiert intr-un litru de apa, se adauga cubuletul concentrat si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se rumeneste faina in uleiul incins, se ia de pe foc si se adauga boia. Se stinge cu 30 ml apa, se amesteca sa nu faca cocoloase si se toarna in supa. I se da gust cu sare si piper.
Acum se pun pastele si se fierb 5 minute. Cand se ia de pe foc, se presara deasupra patrunjelul taiat marunt, se lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele, apoi se serveste.
Alte retete
Mazare cu pui
Salata de mazare
Mazare cu smantana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post