Supa taraneasca de post

Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gulie de iarna
  • 1 telina
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 200 gr fasole alba
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat, se caleste ceapa, apoi se adauga restul de legume curatate si taiate cubulete. Se adauga pasta de rosii si de ardei, sare, piper si se toarna amestecul in vasul cu fasolea. Se fierbe totul la foc potrivit, pana se inmoaie toate legumele.


Inainte de servire se adauga cimbrul.

Alte retete culinare:

Supa de galuste Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors