Supa saraca cu smantana

Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata. O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina. Condimentam cu foi de dafin, piper boa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zeama de la carne afumata
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • 2 felii paine uscata

Mod de preparare

Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata.

O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina.

Condimentam cu foi de dafin, piper boabe si lamaie.

Lasam sa dea in clocot si servim cu cubulete de paine uscata.
Pofta buna!

Alte mancaruri recomandate:

Supa de pui cu galuste

Ciorba de pui a la grec

Ostropel de pui cu ciuperci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors