Supa rece de rosii si portocale este foarte racoroasa si revigoranta, potrivita pentru zilele calde, cand hidratarea e o prioritate. Supa de pui se pune la incalzit, verdeturile se spala si se taie marunt. Frunzele de dafin si boabele de piper se pun in supa de pui.
Supa de pui se pune la incalzit, verdeturile se spala si se taie marunt. Frunzele de dafin si boabele de piper se pun in supa de pui. Se lasa sa fiarba la foc mic 2 ore, din cand in cand se amesteca si se inlatura spuma. Rosiile se taie bucatele, supa se strecoara apoi se pun bucatile de rosii si se mai fierbe 30 minute. Se strecoara supa din nou apoi se adauga piperul cayenne, sare, ghimbirul si se lasa la racit. Se scoate sucul de la o portocala si se amesteca cu supa. Restul de portocale se taie felii si se curata de pielita.
Se aseaza supa rece de rosii in farfurii, se pun cate 2-3 felii de portocala si se orneaza cu 2-3 frunze de verdeata. Reteta Supa rece de rosii si portocale a fost propusa de Bianca-21. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala