Supa rece cu castraveti cruzi

Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si ra

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. resturi de carne
  • 2 buc. morcovi
  • 2 buc. ceapa
  • 2 buc. castraveti proaspeti
  • 250 gr. smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi.


Se drege cu smantana si se serveste rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors