Supa pasata de rosii si cartofi

Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in supa de legume impreuna cu ceapa taiata marunt. Rosiile curatate de coaja si taiate in bucati se fie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru supa de legume
  • 100 gr. cartofi
  • 250 gr. rosii
  • 1 buc. ceapa
  • patrunjel verde
  • hasmatuchi

Mod de preparare

Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in supa de legume impreuna cu ceapa taiata marunt. Rosiile curatate de coaja si taiate in bucati se fierb separat. Dupa ce au fiert, se amesteca si se paseaza. Se adauga hasmatuchi tocat fin. Se poate prepara si din suc de rosii conservat.
Se poate servi cu brinza rasa (parmezan)

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala