Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda. Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare. Cind zarzavatul
Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda.
Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare.
Cind zarzavatul s-a inmuiat bine, se scoate si se trece prin sita. Se pune piureul din nou in oala.
Se adauga putina sare si se fierbe la foc mic impreuna cu un sos de faina desfacuta in si o lingura de unt.
Se potriveste de sare, se fierbe un sfert de ora, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita.
Alte retete pentru bucataria ta
Ciorba de salata
Zacusca de vinete
Zacusca de legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post