Supa pasata cu chimen

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda. Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastirnac
  • 2 linguri de chimen
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de unt
  • ulei

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda.

Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in supa calda. O data cu piureul de legume se adauga in supa un ou batut cu o lingura de faina si o lingura de unt.

Se potriveste de sare si se fierbe supa in continuare, la foc mic, amestecind in ea ca sa nu se prinda de fundul oalei.
Alte retete culinare

Supa de spanac

Ciorba de spanac

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala