Pentru 1 ½ l zeama de ciuperci, se fierb ½ kg ciuperci, curatite in 2 litri de apa, cu o lingurita de sare. Ciupercile se pot adauga in supa sau se
Pentru 1 ½ l zeama de ciuperci, se fierb ½ kg ciuperci, curatite in 2 litri de apa, cu o lingurita de sare. Ciupercile se pot adauga in supa sau se face o umplutura din ele. In zeama de ciuperci se fierb cateii de usturoi intregi. Intre timp, se taie feliile de franzela in bucati mici, se presara cu piper, se stropesc cu ulei, se pun pe fundul castronului si se toarna zeama de ciuperci strecurata si clocotita. Se potriveste de sare, se presara verdeturi.
Se serveste calda.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios