Supa italiana de legume

Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 tulpini celery
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri zahar
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 frunze de dafin
  • cateva ramurele de cimbru
  • 3 dovlecei
  • 400 gr fasole alba
  • 400 gr rosii
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 100 gr parmezan ras
  • 140 gr paste
  • 1 legatura busuioc

Mod de preparare

Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.


Supa se serveste calda.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors