Supa italiana de legume

Supa italiana de legume o gasiti pe culinar. ro, alaturi de alte retete de supe si supe de legume. Este usor de preparat si foarte gustoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 tulpini celery
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri zahar
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 frunze de dafin
  • cateva ramurele de cimbru
  • 3 dovlecei
  • 400 gr fasole alba
  • 400 gr rosii
  • 1
  • 2 l supa de legume
  • 100 gr parmezan ras
  • 140 gr paste
  • 1 legatura busuioc

Mod de preparare

Se prajeste ceapa, morcovii, celery intr-un vas mare timp de 20 de minute. Se toarna apoi apa, zaharul, usturoiul tocat, piureul, ierburile si dovleceii, dupa care se lasa la fiert 4-5 minute pe foc mediu, pana se rumenesc. Se adauga fasolea, rosiile si supa de legume, dupa care se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute. se adauga jumatate din parmezanul ras si pastele si se lasa la fiert 6-8 minute, pana sunt gata pastele. Se presara cu busuioc si restul de parmezan ras.


Supa se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce