Supa germana cu praz

Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 1
  • 5 l sau 1
  • 5 l apa si 3 cuburi MAGGI de vita
  • praz - 900 g
  • cartofi - 150 g
  • iaurt - 200 g
  • lapte - 500 ml
  • faina - 30 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. in supa se adauga cartofi, praz, piper si se fierb cca 10 minute. Cand legumele sunt fierte in supa se adauga treptat faina dizolvata in lapte rece, iaurt si sare. Se continua fierberea

cca 5 minute.

Supa germana cu praz se serveste fierbinte, cu patrunjel rece deasupra.

 


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors