Supa fermierului cu legume si paste

Aceasta supa, numita si supa fermierului, contine foarte multe legume, si poate fi adaptata cu ce legume radacinoase aveti la indemana.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30ml ulei de masline
  • 1 ceapa tocata grosier
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 200g napi
  • 175g varza
  • 400g rosii
  • 15ml sos de rosii
  • 1 lingura condimente mediteraneene
  • 1 lingura oregano
  • 50g ardei taiati cuburi
  • 1
  • 5l apa
  • 50g paste
  • 400g fasole prefiarta
  • 2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Incalzeste uleiul intr-o oala mare, adauga ceapa si caleste-o pana cand devine transparenta. Adauga legumele proaspete, rosiile, sucul de rosii si ierburile mediteraneene. Adauga sare si piper dupa gust si adu la punctul de fierbere. Adauga apa, acopera cu un capac si lasa sa fiarba pentru 30 de minute la foc mic, amestecand ocazional.

Adauga pastele, adu din nou la punctul de fierbere si lasa-le sa fiarba cu 3 minute mai putin decat timpul de pe cutie. Amesteca frecvent ca sa nu se lipeasca intre ele.

Adauga boabele de fasole si mai lasa pe foc 2-3 minute. Dupa ce opresti focul adauga frunzele de patrunjel, si adauga sare si piper daca mai e necesar.


Supa cu legume si paste se serveste calda, cu parmezan ras deasupra daca doriti.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post