Supa din Tofu cu Castane

Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Branza de soia se taie cuburi. Ciupercile se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie bucati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Tofu condimentat(branza de soia)0.500 kg
  • castane chinezesti (conserva) 0.500 kg
  • ciuperci conserva 0.250 kg
  • ulei de masline 0.200 l
  • sirop de artar 0.100 l
  • otet de fructe 0.100 l
  • vegeta sau Knorr 0.010 kg
  • sos de soia 0.100 l
  • apa 1.500 l
  • praz 0.150 kg
  • amidon 0.100 kg

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Branza de soia se taie cuburi. Ciupercile se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie bucati mici. Se amesteca tofu, castanele si ciupercile cu otet, vegeta, sos de soia si uleiul de masline; se bate cu telul, adaugand sirop de artar, pe foc mic. Se completeaza cu apa si se fierbe. Se adauga prazul, amidon si se fierbe din nou. Se condimenteaza.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala