Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata.
Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie bucati lungi de cca 2 cm si late de 0,5 cm. Varza alba se curata, se spala si se taie in fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Mazarea conserva se scurge de apa si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Fideaua se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza cu apa. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 50 g supa de oase, piper si sare si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii. inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, mazare, rosii, fidea, pasta de tomate si se mai fierb 8 minute.
Supa din legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala