Supa din ceapa

Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • supa de oase - 2 l sau 2 l apa si 4 cuburi MAGGI de vita
  • ceapa - 500 g
  • paine alba - 150 g
  • cascaval - 150 g
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 75 ml ulei cu 50 ml supa de oase se toarna in supa, se adauga sare si piper dupa gust si se fierb impreuna cca 5 minute. Deasupra se aseaza feliile de paine si cascavalul ras si se gratineaza la cuptor 5 minute.

Supa din ceapa se serveste fierbinte.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce